HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kahve Makinesinde Arçelik Teknolojileri

03-01-2020 09:27
Kahve Makinesinde Arçelik Teknolojileri

 

Kıvamında Lezzete Kolayca Ulaşın!

Damaklarda iz bırakacak, hatırı 40 yılı aşacak Türk kahvesi lezzetini tutturmak, Arçelik teknolojileriyle çocuk oyuncağı. İşte, Arçelik Türk Kahve Makinesi çeşitlerinde yer alan ve geleneksel tada her an zahmetsizce ulaşmayı mümkün kılan teknolojiler!

İndüksiyon Teknolojisiyle Közde Kahve Tadı

Eski yöntemlerden biri olan közde pişirme, kendine özgü niteliği sayesinde, kahve tadını olumlu yönde etkiler.

Arçelik Türk kahve makinelerinde bulunan İndüksiyon Teknolojisi, közde kahve keyfine kolayca ulaşabilmek için geliştirildi. Sistem, cezveyi her yönden ısıtıp, ideal pişirme süresi ve sıcaklığını ayarlayarak, közde pişirme etkisi meydana getirir.

Cooksense Teknolojisiyle Bol Köpük

Kahvenin bol miktarda köpüğü yoksa gerçek anlamıyla başarılı bir pişirmeden söz edilemez. 

Patent sahibi Cooksense Teknolojisi, hassas bir köpük algılama sistemi sunar. Sistem, köpük ideal seviyeye geldiğinde, pişme işlemini otomatik olarak bitirir. Bu sayede ortaya bol köpüklü ve tam kıvamında kahve çıkar.

Cooksense Pro ise, Cooksense Teknolojisinin gelişmiş versiyonudur. Bu sistem, daha uzun kullanım ömrü sunar.

Geniş Su Tankı

Pratik bir kullanım için, su haznesinin hacmini önemseyin.

Arçelik Türk kahve makinelerinde karşımıza çıkan 1.5 litrelik su tankı, daha uzun süre kesintisiz kullanıma olanak tanır. Bu geniş su haznesi sayesinde tek seferde doldurulan suyla yaklaşık 20 fincanlık pişirme gerçekleştirmek mümkündür. Şeffaf malzemeden üretilen su tankı ayrıca, kolayca çıkarılıp takılabilir.

Kullanışlılığı arttıran geniş su tankı, sağlıklı yapısıyla da dikkat çekiyor. Bu bölmenin üretiminde Bisfenol A (BPA) olarak adlandırılan zararlı bileşik yer almamaktadır.

Otomatik Su Besleme

Arçelik Türk kahve makinelerinde kullanışlılığı arttıran bir diğer özellik, Otomatik Su Besleme. Bu sistem, özellikle sık ve çok sayıda kahve tüketilen durumlarda işinizi hayli kolaylaştıracaktır.

Otomatik Su Besleme özelliğine sahip cihazlarda, 4,5 litrelik su deposu yer alır. Bu geniş hazne sayesinde cezveye ayrıca su eklemenize gerek kalmaz, su alımı otomatik olarak gerçekleşir. İsterseniz şebekeden ya da damacanadan cihaza su bağlantısını gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıcalıklı Teknolojiler Evmode’da!

İçimine doyum olmayacak Türk kahvelerini kolayca hazırlamayı mümkün kılan ürünler Evmode’da! Arçelik Türk kahve makinelerini online mağazamızdan inceleyebilir, Arçelik Türk Kahve Makinesi Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.