HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hangi Buzdolabı Kullanışlı?

19-12-2019 09:25
Hangi Buzdolabı Kullanışlı?

 

Buzdolabında Kullanışlılık Ne Demek?

Buzdolabı satın alırken kullanışlı modellere öncelik verin. Bunun için buzdolabında kullanışlılık ne anlama geliyor, Hangi Buzdolabı Kullanışlı, bilmelisiniz.

Ana işlevi yüksek performansla yerine getirmek, kullanışlılığın bir boyutu. Bunun yanı sıra, ana işleve ek işlevler sağlamak da kullanışlılığı arttıran durumlardan.

Gıdaya Uygun Saklama Ortamı

Buzdolabının her bölmesi aynı sıcaklık derecesini sağlamaz, sağlamamalı, çünkü farklı besin grupları, farklı saklama koşullarını gerektirebilir. Özel saklama koşulları gerektiren gıda gruplarının başında kahvaltılıklar ve şarküteri ürünleri yer almaktadır. Bu besinler, donmadan soğuk kalmalı.

Arçelik buzdolaplarında bulunan Kahvaltılık 0oBölmesi, bu gıdalar için en uygun saklama ortamını sağlar. Yalıtılmış bu bölme, 00C civarında en az sıcaklık dalgalanmaları için optimize edilmiş hava akışı sunar. Böylece gıdalar donmayacak şekilde en düşük sıcaklık seviyesinde saklanır.

Daha Uzun Süre Taze Tutma

Uygun şartları sağladığınız takdirde besinleri, alışılmış olandan daha uzun süre taze tutabilirsiniz. Buzdolabı seçerken uzun süreli tazeliği, sağlıklı şekilde mümkün kılan ürünlere öncelik verin.

Arçelik buzdolaplarında bulunan FullFresh+ Teknolojisi, sağlıklı ve uzun süren tazelik sağlayan teknolojilerden biri. Sistem hassas bir nem kontrolü sağlayarak sebze ve meyveleri 30 güne kadar taze tutar.

Mavi Işık Teknolojisi, uzun süreli tazelik sağlayan bir diğer Arçelik teknolojisi. Bu sistem, özel dalga boyuna sahip bir ışık yayar. Sebze ve meyveler için ideal olan bu dalga boyundaki ışık sayesinde gıdalar, tabiattaymış gibi fotosentez yapmaya devam eder. Fotosentezin buzdolabında da sürmesi, tazeliğin korunmasını sağlamanın yanı sıra, besinin sahip olduğu tadın ve C vitamininin de korunmasına olanak tanır.

Yan İşlevler

Taze tutmanın yanı sıra, ekstra işlevler de sunan ürünler, daha kullanışlı seçeneklerdir.

Arçelik buzdolaplarında bulunan Otomatik Buz Makinesi, kullanışlılığı arttıran ekstra özelliklerden biri. Otomatik Buz Makinesi, iki hazne ve özel bir fandan oluşur. Üstteki hazneye su eklenir, alttaki hazne ise üretilen buzun depolandığı kısımdır. Sistemdeki fan, üst haznedeki suyu kısa sürede buza dönüştürür ve oluşan buz küplerini alt hazneye aktarır. Bu işlem, üstteki su bitene kadar tekrarlanır. Sonuçta yaklaşık 1.5 kg buz elde edilebilir. Otomatik Buz Makinesiyle 40 dakika içinde 100 gr buz küpü üretilebilir. Bu, özellikle kısa sürede ve/ veya çok sayıda buza ihtiyaç duyulduğunda son derece kullanışlı bir performans.

Temizlik Kolaylığı

Hangi Buzdolabı Kullanışlı sorusu, temizlik ve bakım konusunu da ilgilendiriyor.

Buzdolabının dış yüzeyinde, leke tutmayan malzemelerin varlığı, temizliği oldukça kolay hale getirecektir. Arçelik buzdolaplarında bulunan özel inoks yüzey, leke oluşumunun önüne geçer.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.