HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En İyi Su Sebili Hangisidir? 3 Su Sebili Tavsiyesi

28-01-2022 16:56
En İyi Su Sebili Hangisidir? 3 Su Sebili Tavsiyesi

En iyi su sebili hangisidir?

En iyi su sebili, ihtiyaçlara göre farklılık göstermektedir. Bu bağlamda kullanım alanınız oldukça önemli bir rol oynar. Ofislerde gizli damanacalı, çok yer kaplamaması için mini barlı, ev tezgahları için tezgah üstü su sebili modelleri, sizler için en iyi tercih olabilecektir.

En İyi Su Sebilleri

Evmode olarak sizlere Arçelik markasının birbirinden özel su sebili modellerini sunmaktayız. Peki, en iyi su sebili modelleri hangileridir? Gelin biraz bunlardan bahsedelim.

Ürün yelpazemizde 3 farklı su sebili modeli bulunmaktadır. İhtiyaçlara ve bütçelere göre hazırlanmış farklı ürün seçenekleri, sizlere en iyi sonuçları verebilecektir.

Arçelik 1150 GD Su Sebili

Alttan gizli damacanası bulunan bu model, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde üretilmiştir. Kullanım konforu sayesinde kullanıcılarını bir hayli memnun ederken, cazip ve ilgi çekici tasarımıyla da şık bir görünüm ortaya koymaktadır. Sıcak ve soğuk su seçeneklerini içerisinde barındırması, tereddüt etmeden satın almaya yetebilmektedir. Arçelik 1150 GD su sebili modeli hem ürün görünümü açısından hem de malzeme kalitesi, uzun ömrüyle kaliteli bir seçim olabilmektedir.

Analog ısı koruma sistemi, 5/ -10 (4 litre) soğuk su kapasitesi, 5 lt / saat ( 90 ºC ), 1.1 lt sıcak su kapasitesi bulunmaktadır. 104 x 31 x 36 cm boyutlarıyla çok yer kaplamazken, sizler için en iyi tercih olabilecektir.

Ürün şuanda indirimde, dilerseniz ürün görseline tıklayarak ürünü inceleyebilir, hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Arçelik 1150 GD su sebili

Arçelik 1038 SPS Su Sebili

Bu modelde ise, yukarıdaki gibi gizli damacana bulunmaz. Damacana üstte olsa dahi sizler için en iyi tercih olmaya adaydır. Mekanik kontrol sistemine sahiptir, oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu model, sıcak ve soğuk ısıtma-soğutma seçeneğiyle su sebili ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilmektedir.

Şuanda indirimde olan bu modeli satın almak için aşağıda bulunan ürün görseline tıklayabilirsiniz.

Arçelik 1038-sps-su-sebili

 

Arçelik 1039 SP Su Sebili

Sıcak suya ihtiyacı olmayan kullanıcılar için üretilen bu model, ısıtma özelliği olmayan bir modeldir. 5 - 10 ºC dereceye kadar soğutabilmektedir ve 3.2 lt soğuk su tankı kapasitesine sahiptir. Yaz ayları için vazgeçilmez olan soğuk su ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabilmektedir.

Bu ürün şuanda indirimde, sipariş oluşturmak için ürün görseline tıklayabilirsiniz.

arçelik 1039 sp su sebili

Sıcak ve Soğuk Su Sebili

İki farklı seçenek, farklı alanlara hitap eden ürünleri sizlerle buluşturmaktadır. Hem sıcak hem de soğuk su sebili tercihleri, yaz-kış fark etmeksizin her mevsim kullanım rahatlığıyla ön plana çıkmaktadır. En iyi su sebili modelleri, her iki seçeneği de içerisinde barındırabilir fakat, sadece soğuk su kullanımı için tek yönlü seçim yapılabilir.

Su Sebili Fiyatları

Su sebili fiyatları, ihtiyaçlara ve ürün özelliklerine göre değişebilmektedir. Yaz ayları için bir tercih yapmak istiyorsanız, sadece soğuk su seçeneği olan sebil modellerini tercih edebilirsiniz. Sadece soğuk su tercihlerinin bulunduğu sebil modelleri, fiyat performans açısından oldukça uygundur. Sıcak ve soğuk seçenekleri içerisinde barındıran modeller ise, sadece soğuk seçeneğine bulunan modellere göre daha pahalıdır. Evmode olarak sizlere sunmuş olduğumuz su sebilleri, en iyi fiyatları da beraberinde getirmektedir. Uygun ve indirimli fiyatlarıyla öne çıkan modeller, hem eviniz, hem ofisiniz hem de aklınıza gelebilecek her yerde rahatlıkla kullanıma uygun, Arçelik markasının estetik açıdan özenle hazırlanan ürünleridir.

Her zaman ucuz su sebili modelleri tercih edilmemelidir. Aksi taktirde ciddi sağlık problemleri teşkil edebilecek malzemeler, sağlınıza zarar verebilir. Bundan dolayı hem bütçeyi yormayan, hem de kaliteli ürünleri indirimli zamanlarında yakalayarak mutlu bir alışveriş sağlanabilir.

Su sebilinin ne kadar olduğundan ziyade, sizlerin ihtiyaçları daha önemlidir. Bundan dolayı hangi su sebili alınmalı sorusundan ziyade, neye ihtiyacımız var? Sorusu her zaman daha ön plandadır. Birçok farklı markanın farklı su sebili çeşitleri bulunurken, Arçelik modelleri, en iyi su sebili markası olabilecek konumdadır.

Su sebili fiyatlarımızı ve özelliklerini görmek için Su Sebili sayfamızı ziyaret edebilir, sizler için en iyi olacak tercihi yapabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi tavsiyeler için diğer bloglarımızı ziyaret edebilir, ihtiyaç dahilinde hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.