HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En İyi Dikey Şarjlı Süpürge Hangisi?

15-02-2022 19:05
En İyi Dikey Şarjlı Süpürge Hangisi?
 
En iyi dikey şarjlı süpürge, sizlerin kullanım alanına bağlı olarak değişebilen farklı özellikleri ve kullanım konforunu içerisinde barındıran tercih olacaktır. Bu bağlamda şarj süresi, çekim gücü, ses düzeyi gibi etkenler oldukça büyük bir rol oynamaktadır.
 
Hangi Şarjlı Süpürge Tercih Edilmeli?
 
Arçelik markası, elektrikli süpürgeler alanında yıllardır bizleri mest eden ürünlerini kullanıma sunmuştur. Şarjlı süpürgelerin yayılmasıyla birlikte Arçelik; dikey şarjlı süpürge modelleriyle her zaman en doğru tercihleri içerisinde barındıran ürünlerle karşımıza çıkmaktadır.
 
Evmode olarak sizler için satışa sunduğumuz Arçelik markasının en iyi dikey şarjlı süpürge modelleri, aşağıda özellikleriyle beraber listelenmiştir. Evmode kalitesiyle kampanyalı fiyatlardan yararlanmak için ürünlerimizi inceleyebilir, aşağıda tavsiye ettiğimiz süpürgelerden sizlere en uygun tercihi yapabilirsiniz.
 
Arçelik SD 9041 Imperium Go Dikey Şarjlı Süpürge
 
En İyi Ürün Önerisi 1- Kampanyalı fiyatları görmek için butona tıklayabilir, sipariş oluşturabilirsiniz.
 
[button color="red" size="big" link="https://www.evmode.com.tr/urun/arcelik-sd-9041-imperium-go-dikey-sarjli-supurge" icon="KAMPANYALI FİYATI GÖR >" target="true" nofollow="false"]KAMPANYALI FİYATI GÖR >[/button]
 
Huzurun süpürgeyle buluşması. Bir elektrik süpürgesi alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri olan sessiz çalışma özelliği, Imperium Go modeli ile mümkün olmuştur. Turbo moddayken bile maksimum 83 DBA'yı görmesi, sizlere rahat, konforlu bir kullanım sunması ürünün en seçkin özelliklerinden biridir.
 
Yıkanılabilir Filtre: Tozların en büyük düşmanı olan Imperium Go Dikey Şarjlı El Süpürgesi, titiz bir temizlik isteyenler için en iyi seçenek olabilecektir.
 
Elektrikli özel fırça: En zorlu temizlik koşulları, çok kötü durumda olan yüzeyler ve en dar alanlarda bile özel fırçası sayesinde profesyonel bir kullanım sunmaktadır.
 
Şarj süresi: Minimum modda 45 Dakika
 
Şarj aparatını duvara asabilir, içerisinde bulunan farklı çeşit aksesuarlarla temizlenmesi zor olan yerler için özel olarak üretilen tercihleri rahatlıkla yapabilirsiniz. 45 dakika boyunca soluksuz çalışmayı sürdürebilen Imperium Go, ev, ofis ortamları ve birçok farklı kullanım alanı için en iyi tercih olmaya adaydır. Aynı zamanda estetik açıdan da şık görünümüyle dikkatleri üzerine çekerken, birbirinden özel 2 renk seçeneği ile kullanıcıları bir hayli memnun etmektedir.
 
Emiş Türü: Islak-Kuru
Motor Gücü: 450 W
Emiş Gücü: 165 W
Toz Kapasitesi: 1 Lt.
Toz Torbası: Yok
Toz Haznesi: Var
Su Haznesi: Var
Turbo Aparat: Var
Kademe: 3 Kademeli
Ağırlık: 2.8 Kg
Renk Seçenekleri: Turuncu, Mor
Arçelik SD 3971 Dikey Şarjlı Süpürge
 
Kaliteli Ürün Önerisi 2- Kampanyalı fiyatları görmek için butona tıklayabilir, sipariş oluşturabilirsiniz.
 
[button color="red" size="big" link="https://www.evmode.com.tr/urun/arcelik-sd-9041-imperium-go-dikey-sarjli-supurge" icon="KAMPANYALI FİYATI GÖR >" target="true" nofollow="false"]KAMPANYALI FİYATI GÖR >[/button]
 
Fiyat performans denildiğinde akla gelen ilk ürünlerden biri olan Arçelik SD3971 Dikey Şarjlı Süpürge, elektrikli fırçasıyla ve uzun şarj ömrüyle rakiplerinin bir adım önünde. Oldukça sessiz bir şekilde çalışması, birçok koşul ve ortam için uygun seçenekleri içeriğinde barındırması tercihleriniz arasında yer alabilmesine olanak tanıyor. Motor, çekim gücü ve estetik, şık yapısıyla konforlu bir kullanım sunmakla beraber, kullanıcılarını oldukça mutlu ediyor.
 
 
 
 
Katlanabilir olması onun en çok sevilen özelliği.
 
Dilediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Katlanabilir yapısıyla her alanda kendine yer bulabiliyor :).. Dik göründüğünü aldanmayın, sadece normal bir süpürge değil. Katlandıktan yeni bir aparat takabilme özelliği, süpürgeyi minik şekilde de kullanabilmeye olanak tanıyor.
 
Fırça önünde bulunan ışıklar, en ince detayları yakalamanıza olanak tanıyor.
 
Temizlik yaparken birçok alan için görüş mesafemiz oldukça daralabilmektedir. Fırça önüne konulan özel led ışıklar sayesinde aydınlatma sağlar, böylece pratik temizlik yapmak oldukça mümkün hale gelir. Aydınlatmalı süpürgeler, memnuniyetin fazla olması nedeniyle günümüzde sürekli olarak artışa geçmektedir.
 
Özellikle temizliği seven biriyseniz ve her gün temizlik yapıyorsanız, hem performansıyla hem dikkat çekici özellikleriyle hem de fiyat uygunluğuyla sizin için güzel bir tercih olabilir.
 
Renk: Lacivert
Ağırlık: 2.85 Kg
Kablosuz Çalışma Süresi: 70 Dk
Ses Seviyesi: 81 dBA
Motor Gücü: 120 W
Toz Haznesi: 0,5 L
 
 
 
 
En iyi dikey şarjlı süpürge size göre hangisi? Fiyat performans ürünü olan 2. bahsettiğimiz ürün SD3971 mi? Yoksa Imperium Go mu? 
 
Aslında önemli olan tamamen sizin ihtiyaç ve bütçeleriniz doğrultusunda bir yol çizmeniz. Her iki ürün de günlük kullanım için uygun, pratik ve farklı işlevleriyle yenilikçi çözümler sunuyor. Bu ve bunun gibi içeriklerden haberdar olmak için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.
 
Keyifli alışverişler dileriz.
 
Evmode.
 
 
 
 
 
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.