HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

09-04-2020 01:25
Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Teknoloji gelişiyor, sadece telefonlar ve televizyonlar değil aynı zamanda çamaşır makinelerinde de oldukça önemli değişimler meydana geliyor. Burada sizlere çamaşır makinesi alırken nelere dikkat edilmeli? kısaca açıklamak istiyoruz...

Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

1-Servis Ağının Yeterli Olup Olmadığını Araştırın!

Çamaşır makinesi seçimi yapılacaksa dikkat edilmesi gereken en önemli husus markanın yeterli bir servis ağının bulunup bulunmamasıdır. Bu maddeyi ilk sıraya koymamızın en önemli sebebi çamaşır makinesi arızasında karşınızda bir muhatap bulup bulamayacağınızdır. Günümüzde uygun fiyatlı ürün satan markalar bu hususta tüketicilerini ciddi manada mağdur etmektedir.

2-Üretim Yılını Kontrol Edin!

Çamaşır makinesi alırken dikkat edilmesi gereken bir başka önemli detay alacak olduğunuz makinenin üretim yılıdır. Beyaz eşyalarda şöyle bir gerçek vardır; üretim yılı eski olan makinelerin yedek parçaları ya hiç bulunmaz ya da çok zor bulunur. Aynı zamanda kolay bulunmayan çamaşır makinesi parçaları üretimi eski olan makinelerde çok daha yüksek fiyatlıdır.

3-Kısa Programının Bulunup Bulunmadığını Kontrol Edin!

Günümüzde zaman her şeydir! Bu nedenle de kısa programı bulunan makine tercihi yapmanız en doğru seçim olacaktır. Bazı çamaşır makinesi modellerinin en kısa programı 1-1,5 saati bulabilmektedir. Bunun için mutlaka 15 dakikalık kısa programı olan modelleri tercih etmeye çalışmanız en mantıklı tercih olacaktır.

4- Yıllık Su ve Elektrik Tüketimini Kontrol Edin!

Çamaşır makinesi alırken nelere dikkat edilmeli? sorusunu araştıran kişiler mutlaka satın alma aşamasında yıllık su ve elektrik tüketimlerine odaklanmalıdırlar. Özellikle Arçelik, Samsung ve Bosch gibi markaların çamaşır makineleri A+++ seçeneklerine sahiptir. Makinenin sağlayacak olduğu enerji tasarrufu kendisini amorti etme süresini belirleyen en önemli etkenler arasında yer almaktadır.

5-Rezistans ve Kazan Türüne Bakın!

Çamaşır makinesi seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli hususların başında rezistans ve kazan türüdür. Özellikle seramik rezidansa sahip çamaşır makinelerini tercih etmeniz makinenin ömrünü uzatırken, elmas kazan tercihi yapmanız ise çamaşırlarınızın yıpranmasının önüne geçecektir.

Böylelikleçamaşır makinesi alırken nelere dikkat edilmeli? sorusu ile alakalı araştırma yapan kişilere klasik tavsiyeler yerine oldukça faydalı tavsiyelerde bulunduk. Yukarıda saymış olduğumuz özelliklerde çamaşır makinesi tercihi yapmak istiyorsanız evmode.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz...

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.